Klímaberendezések telepítése,karbantartása,forgalmazása

Segítünk kiválasztani az ön igénye szerint a legmegfelelőbb klímaberendezést! Figyelembe vesszük a helyiség méretét,jellegét,a kívánt funkciót valamint a helyiség minden adottságát.Regisztrált klímaszerelőnk végzi a telepítést és az üzembehelyezést! Kollégánk felvilágosítja önt a készülék kezelésével valamint a termékgaranciával kapcsolatban!        Termék kínálatunkat lásd.társ weboldalunkon:

Ön és családja,valamint készülékének élettartama érdekében félévente karbantartást végezhet önnél szakképzett kollégánk!A karbantartás minden esetben a nyári-téli időszakok után esedékes! A klímaberendezések hőcserélőjében valamint a ventillátorlapátokon lerakódott por és gombásodás eltávolítása kiemelkedően fontos,valamint évente egyszer szükséges szivárgásvizsgálat!

Figyelem!Szolgáltatásunk teljeskörű,hiszen klímaberendezések telepítésekor szükség szerint elvégezzük a villanyszerelési munkákat is! Belső hálózat kiépítése,teljesítmény bővítés valamint MVM ügyintézés,mind-mind feladataink közé tartozik!