Villanyszerelés 

+ 36 20 225 6393

Vállaljuk bérházi lakások,családi házak,üzlethelyiségek komplett villanyszerelését, új hálózat kiépítését,elosztódoboz cserét,karbantartást,hibafeltárást,javítást, bővítést,szabványosítást,mérőhely kialakítását,szerelvényezést,Émász ügyintézést,helyiségek munkavégzés utáni helyreállítását.        100%-BAN A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN!  TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG!   

ÉMÁSZ által regisztrált villanyszerelőt is tudunk biztosítani.

A lakáselosztó feladata,hogy otthona helyiségeit külön-külön ellása elektromos árammal,azok energia illetve teljesítmény igényük szerint. Fontos tudnivaló,hogy a nem megfelelő leoldás veszély forrása lehet,vezeték melegedést vagy gyakori leoldást is okozhat.Ezért a megfelelő méretű és karakterisztikájú kismegszakítót kell kiválasztani.Ebben szakember segítségét kell kérni vagy egyszerűen rábízni a villanyszerelőre a beszerzését!

Fi relé,más néven áramvédő kapcsoló.Egy apró de nagyszerű szerkezet,mely megóvja önt és családját az áramütés legkisebb kockázatától is(megfeleő kismegszakítókkal).Fontos tudnivaló,hogy új villamos hálózat kiépítése esetén(már lakosságnál is)beszerelése kötelező.Régi rendszerek esetén pedig célszerű beszereltetni.Költsége alacsony,a biztonság boritékolható! A készülék időszakos ellenőrzése és cseréje fontos!

Hazánkban a 60'-as évektől a 80'-as évek végéig számtalan bérházi lakás épült.Ezeknek a lakásoknak a villamos hálózata elavult.Alumínium vezetékek sodrott kötéssel,melyek sok esetben összeégtek és a falban is sercegnek.Az esetek többségében nem hogy fi-relé,de még védő földelés sincs,tehát az esetleges áramütés illetve elektromos tűz kockázata igen magas.Ezeket a lakáshálózatokat érdemes lehetőség szerint modernizálni,rézvezetékes rendszerre cserélni.Természetesen,szabály szerint és a biztonság érdekében áramvédő kapcsolót is be kell építeni!